finansiering til små og mellemstore virksomheder

Med os får du lettere adgang til mere kapital. Vi er en dedikeret erhvervsbank, og vi er her for at hjælpe danske små og mellemstore virksomheder. Vi har ingen omkostningstunge filialer eller unødvendigt bureaukrati. Til gengæld har vi dygtige rådgivere, der hjælper jer med skræddersyede finansieringsløsninger, erhvervslån, kompetent rådgivning og hurtig behandlingstid. Vores rådgivere besøger jer, så I ikke skal bruge tid på at tage i banken. 

Individuelt tilpasset finansiering | kompasbankIndividuelt tilpasset finansiering

Vi skræddersyer din finansiering, og vi finder altid en løsning, som passer til din virksomheds specifikke situation og behov.

Lokal og personlig rådgivning | kompasbankLokal og personlig rådgivning

Din lokale erhvervskundechef besøger dig i din virksomhed og møder dig i din hverdag, så du ikke skal spilde din tid på unødvendig transport.

Lånebehandling på 48 timer | kompasbankLånebehandling på 48 timer

Ønsker du et lån, står vi til rådighed 24/7. Så snart dine behov er afklaret, står vi klar med en løsning inden for 48 timer. Så kan du hurtigt fokusere på at drive din virksomhed.

Fleksible og skræddersyede erhvervslån til forskellige behov | kompasbank

Erhvervslån

Fleksible og skræddersyede erhvervslån til forskellige behov

Vi hjælper virksomheder til at opnå deres fulde potentiale gennem finansiering af vækstplaner. Vores finansieringsløsninger er skræddersyet til din virksomheds behov og består typisk af erhvervslån mellem DKK 500.000 og DKK 25.000.000.

Finansiering fra kompasbank bruges ofte til:

  • Bedre kapitalstruktur

  • Investering i nye lokaler

  • Robotter og automatisering

  • Lagerfinansiering

  • Debitorer

  • Opkøb og ejerskifte

  • Grøn omstilling

Bliv erhvervskunde hos kompasbank | kompasbank

Finansiering

Bliv erhvervskunde hos kompasbank

Processen er lige til. Du booker et møde og får herefter besøg af en af vores regionale erhvervskundechefer. Vi forstår, at tid er en knap ressource, og derfor gør vi alt, for at være hurtige og effektive i en låneproces. Vi kan handle hurtigt og have en løsning klar til dig inden for 48 timer.

Samarbejdet med kompasbank har gjort, at vi har haft mulighed for at følge udviklingen – og for at følge vores kunder i deres udvikling også. Vi er nødt til at blive ved med at bygge på og ikke bare stå stille og tænke, at vi er verdensmestre i dag.

Brian Bloch

Adm. direktør og ejer, Vestjysk Rustfri Montage

kompasbank var ekstremt kompetente. De gennemskuede hurtigt, hvad vi var for en virksomhed, hvad vi havde af behov og særpræg, og skruede derefter et godt tilbud om finansiering sammen til os.

Thomas Slivsgaard

Direktør, stifter og medejer, Converdan A/S

Når klatring vokser så hurtigt, som det gør, så kræver det meget af os. Lige nu så hjælper kompasbank os med det første store vækst-ryk, men på et tidspunkt når vi en tærskel, hvor vi kan selv. Og det er dét, hele samarbejdet handler om. Loftet er højt, og de står klar til at hjælpe hele vejen.

Martin Petersen

Adm. direktør, Boulders ApS

Jeg kunne ikke have løst det her. Uanset hvor mange banker, jeg havde rendt rundt og spurgt. Det var først, da jeg begyndte at snakke med Jeppe hos kompasbank, at jeg oplevede en bank, som interesserede sig for selve forretningen og mig.

Mads Mortensen

Indehaver, Byens Auto

Vi har med vores lån i kompasbank fået et likviditetsberedskab, der gør det muligt for os at indkøbe større varepartier og opnå mængderabat, hvilket giver os en større avance i et konkurrencepræget marked. Det er fuldstændig afgørende for, at vi kan følge med digitaliseringsbølgen og føre vores vækstambitioner ud i livet.

Søren Mejer

CEO og stifter, Vikings Tech

Nu er vi nået til et sted, hvor der er behov for ekstra kapital til at få et bedre take-off. Og det viste sig, at kompasbank passede perfekt ind. De er fokuserede på SMV'er og på at give finansiering, som blev bygget ovenpå den bankfinansiering, jeg havde i forvejen.

Palle Ejlskov

Direktør og stifter, Ejlskov A/S

Vores rådgiver Patrick kom ud til os i Ballerup. Han mødte op velforberedt med stor indsigt i vores forretning. Han stillede de rigtige spørgsmål og rådgav os fra dag ét. Efter mødet gik der kun to uger før, at lånet blev udbetalt, og efterfølgende ringede Patrick til os for at høre, om alt var som det skulle være. Jeg har ikke oplevet lignede kvalitet, hastighed og proaktivitet andre steder.

Claus Sørensen

Økonomichef, Fitness & Healthcare Group

Vores revisor mødtes med en ny bank, vi ikke havde hørt om før, der hed kompasbank og fremlagde vores case. Der var vanvittig god kemi fra starten, og det blev hurtigt et fælles projekt om at komme i mål med den her. Og det synes jeg egentligt indkapsler hele essensen i vores samarbejde med kompasbank. Det er et samarbejde frem for et traditionelt bank-kunde-forhold.

Henrik Obel

Direktør og medejer, FirmagaverOnline A/S

Udover at få dækket vores finansieringsbehov, så havde vi en virkelig god snak med Patrick, vores rådgiver fra kompasbank. Han forstod vores forretning og stillede nogle meget relevante spørgsmål, som vi ikke har fået før. Han bidrog med konkret rådgivning om, hvordan vi kunne løfte vores virksomhed til et nyt niveau, og fik uden tvivl skubbet os i den rigtige retning.

Christoffer Hartung Roslyng

Medstifter, Neglefeber.dk

Vi giver dig en bedre og hurtigere service | kompasbank

Hvorfor vælge kompasbank til dit erhvervslån?

Vi har opbygget vores egen digitale infrastruktur fra bunden – helt uafhængigt af eksisterende strukturer og processer. Det giver os mulighed for at optimere vores arbejdsgange, hvilket ene og alene har til hensigt at give dig en bedre og hurtigere service.

Behandlingstid på under 48 timer | kompasbank

Hurtig behandlingstid

Du starter ved at booke et møde med en af vores erhvervsrådgivere. I gennemgår sammen din virksomheds behov og muligheder for finansiering. Herefter har vi en løsning indenfor 48 timer, så du hurtigt kan komme videre med din forretning.

Et landsdækkende netværk 
af lokale erhvervsrådgivere | kompasbank

Vores erfarne team dækker hele landet

Vores team af lokale rådgivere møder dig ude i din virksomhed. Det gør de for at servicere dig på den bedst mulige måde og spare din tid. Og fordi vi skaber de bedste resultater, når vi gør tingene sammen.

Ofte stillede spørgsmål

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om de seneste nyheder, tips og produkter fra kompasbank, som kan inspirere og hjælpe dig med at drive din forretning mere effektivt eller sikre dig en god rente på din private opsparing.