digitale løsninger til SMV'er

Er du en del af en lille eller mellemstor virksomhed?

Så er der helt sikkert inspiration at hente på vores digitale markedsplads – kompasbank navigator. Her får du overblik over og adgang til en lang række digitale løsninger, der kan hjælpe dig med at drive din virksomhed smartere og frigive tid til det, der betyder mest. 

kompasbank navigator – digitale løsninger til SMV'er | kompasbank

Få overblik på navigator | kompasbankOverblik

Få overblik over hvilke produkter, løsninger og services, der er de rette for netop din virksomhed.

Få gode rabatter på navigator | kompasbankRabatter

Få adgang til gode rabatter på digitale løsninger og tilbud hos en masse specialiserede partnere.

Få inspiration til digitaliseringen på navigator | kompasbankInspiration

Tilgå spændende artikler, guides og casehistorier målrettet små og mellemstore virksomheder.

kompasbank navigator

Få gode rabatter på digitale løsninger

Det er super let at oprette en profil på kompasbank navigator, og som bruger får du fuld adgang til:

  • Over 80 forskellige løsninger inden for blandt andet HR, salg, bæredygtighed, administration, økonomi og markedsføring.

  • Tilbud målrettet dig og din virksomhed.

  • Tips og inspiration til, hvordan du kan udvikle og drive din virksomhed fremad med nye teknologier og digitale løsninger.

  • Rabatter og andre fordele kun til kompasbank navigator brugere.

Smarte digitale løsninger til SMV'er | kompasbank

Partnerskaber

Er du vores næste partner?

Vi tilføjer hele tiden nye partnere og udvider med mange gode tilbud, så overblikket og adgangen til værktøjerne i den digitale toolbox bliver endnu bedre. Så hvis du arbejder i eller har en virksomhed, som kan gøre en forskel for landets små og mellemstore virksomheder, bør du overveje at blive partner på kompasbank navigator.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få inspiration til din digitaliseringsrejse

På navigator udgiver vi løbende nye artikler, casehistorier, nyheder og guides om, hvordan din virksomhed kommer i gang med digitale initiativer, så du kan få bedre indsigt i hvilke løsninger, som kan hjælpe dig og din virksomhed med at opnå jeres fulde potentiale.

kompasbank navigator Infographic

Digitale løsninger

Udforsk mere end 80 effektive digitale løsninger

På kompasbank navigator får du adgang til flere af de mest kendte danske og udenlandske digitale løsninger som fx Dinero, Pleo, Zenegy, Contractbook og Flatpay. Fælles for alle vores +80 partnere er, at de kan hjælpe din virksomhed fremad med nye teknologier og digitale løsninger, som kan være med til at effektivisere virksomhedens drift og administration, øge væksten samt frigive mere tid til det, som skaber værdi for din virksomheds fremdrift.

Hvis du gerne vil have et bedre overblik over hvilke digitale løsninger, produkter og services, der er de rette for netop din virksomhed, så bør du booke en gratis demo med en af vores navigator-eksperter. Her vil du få en gennemgang af de vigtigste funktioner og fordele på vores digitale B2B-markedsplads samt modtage tips og inspiration til, hvordan du kan udvikle og drive din virksomhed smartere.

Vi er meget begejstret over at være med i et koncept som kompasbank navigator, hvor man vil forsøge at hjælpe SMV'er med meget andet end finansiering. Vi glæder os til at se hvor langt vi i samarbejde med andre innovative virksomheder kan drive det til.

Per-Henrik Nielsen

CEO, TimeLog

Det er opløftende at opleve et koncept som kompasbank, som forstår at sætte fokus på at hjælpe de danske SMV'er. Vi er glade og stolte over at være med på rejsen, og vi ser utroligt meget frem til at møde en masse andre innovative virksomheder.

Jakob Højlund

CEO, Amero ApS

Jeg er begejstret over kompasbanks nytænkende tilgang ved at gå til markedet med en platform som kompasbank navigator. Jeg glæder mig til sammen med andre innovative virksomheder at hjælpe SMV'erne med at nå deres mål.

Gunnar Brabrand

Salgsdirektør, Howdy

Der har længe manglet en finansieringspartner med samme mindset og udbud af services til SMV'er. kompasbank og kompasbank navigator er et godt bud på den pro-aktive samarbejdspartner og relevante platform, der netop tager denne position i markedet.

Christian Meldgaard

VP of Partnerships, LegalHero

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om de seneste nyheder, tips og produkter fra kompasbank, som kan inspirere og hjælpe dig med at drive din forretning mere effektivt eller sikre dig en god rente på din private opsparing.