Nyheder og inspiration

Her på siden kan du holde dig opdateret på de seneste nyheder fra kompasbank. Du kan lade dig inspirere af vores kunders fantastiske fortællinger samt finde artikler og guides målrettet til SMV'er.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så bliver du opdateret direkte i din indbakke.

Læs historier fra Danmarks sejeste SMV'er | kompasbank

Danmarks sejeste SMV'er

Kundehistorier

Lad dig inspirere af nogle af Danmarks sejeste SMV'er og bliv klogere på, hvordan de er i gang med at indfri deres fulde potentiale med hjælp fra kompasbank. Vi besøger løbende vores kunder og deler deres fantastiske fortællinger her.

kompasbank henter 92 mio. kroner | kompasbank

Seneste nyt

Pressemeddelelser

Hold dig opdateret om nyheder fra kompasbank. Vi publicerer løbende pressemeddelelser om blandt andet regnskaber, nye partnerskaber, lancering af nye produkter og ansættelse af nye medarbejdere.

Få adgang til inspirerende artikler og guides | kompasbank

Bliv klogere

Artikler og guides

Her finder du artikler og guides med råd og inspiration fra eksperter, trends og tendenser samt tips og tricks til dig, der ejer eller driver en lille eller mellemstor virksomhed.

Med kompasbank fik vi optimeret vores kapitalstruktur, så vores finansieringsomkostninger på tværs af alle kilder blev billigere. Dertil er vi med finansieringen fra kompasbank kommet hurtigere i mål med udvidelsen af vores skoleprojekt, hvor vi er gået fra at være en ren efterskole til nu at være en kombineret fri- og efterskole, samtidigt med at vi med kompasbank som en ekstra bank har haft råderum til at rykke på nogle gunstige muligheder, som pludselig er opstået.

Svend Andersen

Forretningsfører Efterskolen Ådalen og Åskolen - Friskolen i Hørning

Vi har haft stor glæde af både finansieringen og rådgivningen fra kompasbank. Udover at kunne igangsætte en masse gode tiltag, har vi fået konkret sparring i forhold til udviklingen af vores forretning. Jeppe har blandt andet deltaget på et strategimøde, hvor han bidrog med en række konkrete forslag, som vi nu er ved at implementere.

Marinus Nielsen

Adm. direktør & Ejer, Dansk Skruefundament ApS

Det var helt tydeligt, at kompasbank forstod vores forretning og behov. Og det gik enormt hurtigt fra idé til møde til et faktisk tilbud. Det betød rigtigt meget for os på det tidspunkt, så vi kunne høste de vækstmuligheder, vi havde sat gang i med vores strategi.

Henrik Tøth Jensen

Adm. direktør og medejer, FB Trading ApS

Samarbejdet med kompasbank har gjort, at vi har haft mulighed for at følge udviklingen – og for at følge vores kunder i deres udvikling også. Vi er nødt til at blive ved med at bygge på og ikke bare stå stille og tænke, at vi er verdensmestre i dag.

Brian Bloch

Adm. direktør og ejer, Vestjysk Rustfri Montage

kompasbank var ekstremt kompetente. De gennemskuede hurtigt, hvad vi var for en virksomhed, hvad vi havde af behov og særpræg, og skruede derefter et godt tilbud om finansiering sammen til os.

Thomas Slivsgaard

Direktør, stifter og medejer, Converdan A/S

Når klatring vokser så hurtigt, som det gør, så kræver det meget af os. Lige nu så hjælper kompasbank os med det første store vækst-ryk, men på et tidspunkt når vi en tærskel, hvor vi kan selv. Og det er dét, hele samarbejdet handler om. Loftet er højt, og de står klar til at hjælpe hele vejen.

Martin Petersen

Adm. direktør, Boulders ApS

Udover at få dækket vores finansieringsbehov, så havde vi en virkelig god snak med Patrick, vores rådgiver fra kompasbank. Han forstod vores forretning og stillede nogle meget relevante spørgsmål, som vi ikke har fået før. Han bidrog med konkret rådgivning om, hvordan vi kunne løfte vores virksomhed til et nyt niveau, og fik uden tvivl skubbet os i den rigtige retning.

Christoffer Hartung Roslyng

Medstifter, Neglefeber.dk

Med kompasbank fik vi en god og langsigtet finansieringspakke, der forberede vores likviditet og styrkede vores vækstmuligheder fremadrettet. Processen med kompasbank har været rigtig god, og er blevet håndteret professionelt og med den hastighed, vi havde behov for.

Martin Kragh

Adm. direktør, Nito A/S

Nu er vi nået til et sted, hvor der er behov for ekstra kapital til at få et bedre take-off. Og det viste sig, at kompasbank passede perfekt ind. De er fokuserede på SMV'er og på at give finansiering, som blev bygget ovenpå den bankfinansiering, jeg havde i forvejen.

Palle Ejlskov

Direktør og stifter, Ejlskov A/S

Vores rådgiver Patrick kom ud til os i Ballerup. Han mødte op velforberedt med stor indsigt i vores forretning. Han stillede de rigtige spørgsmål og rådgav os fra dag ét. Efter mødet gik der kun to uger før, at lånet blev udbetalt, og efterfølgende ringede Patrick til os for at høre, om alt var som det skulle være. Jeg har ikke oplevet lignede kvalitet, hastighed og proaktivitet andre steder. De må være Danmarks hurtigste erhvervsbank.

Claus Sørensen

Økonomichef, Fitness & Healthcare Group

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om de seneste nyheder, tips og produkter fra kompasbank, som kan inspirere og hjælpe dig med at drive din forretning mere effektivt eller sikre dig en god rente på din private opsparing.