I kølvandet på covid-19 kæmper flere virksomheder med likviditetsudfordringer, som sætter en stopper for udvikling og vækst. Hos Fitness & Healthcare Group er løsningen blevet et lån i kompasbank. 

Hos Fitness & Healthcare Group i Ballerup er passionen for sundhed ikke til at tage fejl af. Virksomheden har tre forretningsområder, der sælger træningsudstyr til hver sin målgruppe – MedicSport, der sælger professionelt udstyr til fitnesscentre, Proterapi, der leverer genoptræningsudstyr til fx sygehuse og fysioterapeuter og LivingSport, der sælger hjemmetræningsudstyr til private.

De seneste år har gruppen for alvor mærket værdien af at have tre ben at stå på. Gennem covid-19 blev væksten primært drevet af salget af hjemmeudstyr til private, mens det nu ser ud til at være virksomhedens to øvrige ben, der skal hjælpe dem gennem energikrisen. 

Men trods det stærke fundament, har coronakrise og leverance-udfordringer sat sine spor ligesom hos mange andre små og mellemstore virksomheder. Fitness- og genoptræningsvirksomheden har især mærket det på likviditeten og havde derfor brug for et lån for fortsat at kunne drive en fornuftig forretning. Og det er her kompasbank kommer ind i billedet.

“Vi kendte ikke kompasbank, men takkede alligevel ja til et møde, fordi vi stod i en situation, hvor vi havde behov for at finde et alternativ til vores eksisterende finansiering. Vi havde ingen forventninger til kompasbank, og blev derfor også noget overrasket over, hvad vi blev mødt af,” siger Claus Sørensen, der er økonomichef hos Fitness & Healthcare Group, og fortsætter:

Vores rådgiver Patrick kom ud til os i Ballerup. Han mødte op velforberedt med stor indsigt i vores forretning. Han stillede de rigtige spørgsmål og rådgav os fra dag ét. Efter mødet gik der kun to uger før, at lånet blev udbetalt, og efterfølgende ringede Patrick til os for at høre, om alt var som det skulle være. Jeg har ikke oplevet lignende kvalitet, hastighed og proaktivitet andre steder.”

Claus Sørensen og resten af Fitness & Healthcare Group ser frem til at fortsætte samarbejdet med kompasbank, som på sigt også bliver en vigtig sparringspartner i forhold til at indfri gruppens drøm om at sælge træningsudstyr uden for Skandinaviens grænser. 

For yderligere information kontakt venligst

Kasper Kankelborg

Head of Communication & Marketing

kasper@kompasbank.dk

+45 26 13 57 71

Du kan også læse om