Palle Ejlskov har udviklet en unik teknologi til bæredygtig oprensning af jord- og grundvandsforureninger. En metode, der ikke kun er ekstremt miljøvenlig men også er 30-40% mere omkostningseffektiv end den traditionelle metode, hvor man graver den forurenede jord op – for derefter at køre den væk.

Med Ejlskovs teknologi kan man oprense forurening i jorden helt uden driftsforstyrrelser. Tekniske installationer over eller under jorden skal ikke fjernes, samtidigt som tung transport til bortskaffelse af den forurenede jord helt undgås. 

Palle Ejlskov fortæller i denne film om sin rejse som selvstændig, udviklingen af Ejlskov A/S og virksomhedens innovative tilgang til at løse forureningsudfordringer for industrivirksomheder, olieselskaber, kemivirksomheder og ejendomsudviklere. En metode, som Ejlskov er den eneste, der udfører i Europa, og som virksomheden oplever enormt stor efterspørgsel på i Kina.

I kompasbank er vi begejstrede for visionære SMV’er som Ejlskov, der finder bæredygtige løsninger på samfundskritiske problemer. Og vi er glade for, at vi som en bank nr. 2 kan hjælpe Ejlskov videre på deres vækstrejse og i forløsningen af virksomhedens fulde potentiale.

Håber I har lyst til at se med!

For yderligere information kontakt venligst

Kasper Kankelborg

Head of Communication & Marketing

kasper@kompasbank.dk

+45 26 13 57 71

Du kan også læse om