Vi tænker bank på en ny måde

Vi tilbyder danskerne en ny bank, der er enkel og gennemskuelig. En bank, der gør tingene på en ny måde til alles fordel.

Vores mission er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at forløse deres fulde potentiale. Vi er bygget på den nyeste teknologi og bruger data aktivt til at tilbyde bedre rådgivning, skræddersyede finansieringsløsninger og nye services, der kan hjælpe SMV’erne fremad og videre på deres rejse.

Samtidig tilbyder vi private danskere en god rente på deres opsparing og muligheden for at bidrage til at skabe vækst i Danmark. Vi bruger nemlig en del af indskuddet fra private til at finansiere de små og mellemstore virksomheders vækstrejse, så de fortsat kan skabe arbejdspladser og muligheder i vores samfund.

Målrettet SMV'er | kompasbank
Målrettet SMV'er

Vi er sat i verden for at servicere små og mellemstore virksomheder. Vi tilbyder finansieringsløsninger, personlig rådgivning og hurtigt behandlingstid samt adgang til og overblik over relevante digitale løsninger via vores kompasbank navigator-platform.

En bank som den burde være | kompasbank
En bank som den burde være

Vores formål er helt enkelt. At formidle penge fra dem med overskudslikviditet til dem der har et lånebehov. Vores specifikke rolle som bank er at agere navigatør for virksomhederne i en verden med meget larm, mange muligheder og uopdagede potentialer. At være et slags kompas.

Opsparing med attraktiv rente | kompasbank
Opsparing med attraktiv rente

Når du sparer op hos os, er du med til at sætte skub i væksten i Danmark. Indskuddet fra private danskere gør det nemlig muligt for os at tilbyde ambitiøse små og mellemstore virksomheder lettere adgang til finansiering og attraktive erhvervslån.

Erhverv

Få finansiering hos kompasbank

0,5 TIL 25 MIO.

Hurtig behandlingstid og skræddersyede løsninger

Ekstra kilde til finansiering | kompasbank

Du behøver ikke skifte bank for at få en ny bank

Intet er mere deprimerende end en god idé eller plan, der ikke bliver til noget, fordi man ikke har adgang til de rette finansieringsløsninger. Med kompasbank, som ekstra bank, undgår du at sætte din vækst på standby. Vi har samlet de vigtigste informationer om kompasbank og vores løsninger i denne folder.

Med kompasbank fik vi optimeret vores kapitalstruktur, så vores finansieringsomkostninger på tværs af alle kilder blev billigere. Dertil er vi med finansieringen fra kompasbank kommet hurtigere i mål med udvidelsen af vores skoleprojekt, hvor vi er gået fra at være en ren efterskole til nu at være en kombineret fri- og efterskole, samtidigt med at vi med kompasbank som en ekstra bank har haft råderum til at rykke på nogle gunstige muligheder, som pludselig er opstået.

Svend Andersen

Forretningsfører Efterskolen Ådalen og Åskolen - Friskolen i Hørning

Vi har haft stor glæde af både finansieringen og rådgivningen fra kompasbank. Udover at kunne igangsætte en masse gode tiltag, har vi fået konkret sparring i forhold til udviklingen af vores forretning. Jeppe har blandt andet deltaget på et strategimøde, hvor han bidrog med en række konkrete forslag, som vi nu er ved at implementere.

Marinus Nielsen

Adm. direktør & Ejer, Dansk Skruefundament ApS

Det var helt tydeligt, at kompasbank forstod vores forretning og behov. Og det gik enormt hurtigt fra idé til møde til et faktisk tilbud. Det betød rigtigt meget for os på det tidspunkt, så vi kunne høste de vækstmuligheder, vi havde sat gang i med vores strategi.

Henrik Tøth Jensen

Adm. direktør og medejer, FB Trading ApS

Samarbejdet med kompasbank har gjort, at vi har haft mulighed for at følge udviklingen – og for at følge vores kunder i deres udvikling også. Vi er nødt til at blive ved med at bygge på og ikke bare stå stille og tænke, at vi er verdensmestre i dag.

Brian Bloch

Adm. direktør og ejer, Vestjysk Rustfri Montage

kompasbank var ekstremt kompetente. De gennemskuede hurtigt, hvad vi var for en virksomhed, hvad vi havde af behov og særpræg, og skruede derefter et godt tilbud om finansiering sammen til os.

Thomas Slivsgaard

Direktør, stifter og medejer, Converdan A/S

Når klatring vokser så hurtigt, som det gør, så kræver det meget af os. Lige nu så hjælper kompasbank os med det første store vækst-ryk, men på et tidspunkt når vi en tærskel, hvor vi kan selv. Og det er dét, hele samarbejdet handler om. Loftet er højt, og de står klar til at hjælpe hele vejen.

Martin Petersen

Adm. direktør, Boulders ApS

Udover at få dækket vores finansieringsbehov, så havde vi en virkelig god snak med Patrick, vores rådgiver fra kompasbank. Han forstod vores forretning og stillede nogle meget relevante spørgsmål, som vi ikke har fået før. Han bidrog med konkret rådgivning om, hvordan vi kunne løfte vores virksomhed til et nyt niveau, og fik uden tvivl skubbet os i den rigtige retning.

Christoffer Hartung Roslyng

Medstifter, Neglefeber.dk

Med kompasbank fik vi en god og langsigtet finansieringspakke, der forberede vores likviditet og styrkede vores vækstmuligheder fremadrettet. Processen med kompasbank har været rigtig god, og er blevet håndteret professionelt og med den hastighed, vi havde behov for.

Martin Kragh

Adm. direktør, Nito A/S

Nu er vi nået til et sted, hvor der er behov for ekstra kapital til at få et bedre take-off. Og det viste sig, at kompasbank passede perfekt ind. De er fokuserede på SMV'er og på at give finansiering, som blev bygget ovenpå den bankfinansiering, jeg havde i forvejen.

Palle Ejlskov

Direktør og stifter, Ejlskov A/S

Vores rådgiver Patrick kom ud til os i Ballerup. Han mødte op velforberedt med stor indsigt i vores forretning. Han stillede de rigtige spørgsmål og rådgav os fra dag ét. Efter mødet gik der kun to uger før, at lånet blev udbetalt, og efterfølgende ringede Patrick til os for at høre, om alt var som det skulle være. Jeg har ikke oplevet lignede kvalitet, hastighed og proaktivitet andre steder. De må være Danmarks hurtigste erhvervsbank.

Claus Sørensen

Økonomichef, Fitness & Healthcare Group

Et landsdækkende netværk 
af lokale erhvervsrådgivere | kompasbank

Vores erfarne team dækker hele landet

Vores team af lokale rådgivere møder dig ude i din virksomhed. Det gør de for at servicere dig på den bedst mulige måde og spare din tid. Og fordi vi skaber de bedste resultater, når vi gør tingene sammen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om de seneste nyheder, tips og produkter fra kompasbank, som kan inspirere og hjælpe dig med at drive din forretning mere effektivt eller sikre dig en god rente på din private opsparing.