vi tænker bank på en ny måde

Vi tilbyder danskerne en ny bank, der er enkel og gennemskuelig. En bank, der gør tingene på en ny måde til alles fordel.

Vores mission er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at forløse deres fulde potentiale. Vi er bygget på den nyeste teknologi og bruger data aktivt til at tilbyde bedre rådgivning, skræddersyede finansieringsløsninger og nye services, der kan hjælpe SMV’erne fremad og videre på deres rejse.

Samtidig tilbyder vi private danskere en god rente på deres opsparing og muligheden for at bidrage til at skabe vækst i Danmark. Vi bruger nemlig en del af indskuddet fra private til at finansiere de små og mellemstore virksomheders vækstrejse, så de fortsat kan skabe arbejdspladser og muligheder i vores samfund. 

Målrettet SMV'er | kompasbank
Målrettet SMV'er

Vi er sat i verden for at servicere små og mellemstore virksomheder. Vi tilbyder finansieringsløsninger, personlig rådgivning og hurtigt behandlingstid samt adgang til og overblik over relevante digitale løsninger via vores kompasbank navigator-platform.

En bank som den burde være | kompasbank
En bank som den burde være

Vores formål er helt enkelt. At formidle penge fra dem med overskudslikviditet til dem der har et lånebehov. Vores specifikke rolle som bank er at agere navigatør for virksomhederne i en verden med meget larm, mange muligheder og uopdagede potentialer. At være et slags kompas.

Opsparing med attraktiv rente | kompasbank
Opsparing med attraktiv rente

Når du sparer op hos os, er du med til at sætte skub i væksten i Danmark. Indskuddet fra private danskere gør det nemlig muligt for os at tilbyde ambitiøse små og mellemstore virksomheder lettere adgang til finansiering og attraktive erhvervslån.

Privat

Få en opsparing i kompasbank

Op til

3,40% P.A.

Gebyrfrit og dækket af indskydergarantien

Erhverv

Få finansiering i kompasbank

Erhvervslån

0,5 TIL 25 MIO.

Hurtig behandlingstid og skræddersyede løsninger

Ekstra kilde til finansiering | kompasbank

Du behøver ikke skifte bank for at få en ny bank

Intet er mere deprimerende end en god idé eller plan, der ikke bliver til noget, fordi man ikke har adgang til de rette finansieringsløsninger. Med kompasbank, som ekstra bank, undgår du at sætte din vækst på standby. Vi har samlet de vigtigste informationer om kompasbank og vores løsninger i denne folder.

Samarbejdet med kompasbank har gjort, at vi har haft mulighed for at følge udviklingen – og for at følge vores kunder i deres udvikling også. Vi er nødt til at blive ved med at bygge på og ikke bare stå stille og tænke, at vi er verdensmestre i dag.

Brian Bloch

Adm. direktør og ejer, Vestjysk Rustfri Montage

kompasbank var ekstremt kompetente. De gennemskuede hurtigt, hvad vi var for en virksomhed, hvad vi havde af behov og særpræg, og skruede derefter et godt tilbud om finansiering sammen til os.

Thomas Slivsgaard

Direktør, stifter og medejer, Converdan A/S

Når klatring vokser så hurtigt, som det gør, så kræver det meget af os. Lige nu så hjælper kompasbank os med det første store vækst-ryk, men på et tidspunkt når vi en tærskel, hvor vi kan selv. Og det er dét, hele samarbejdet handler om. Loftet er højt, og de står klar til at hjælpe hele vejen.

Martin Petersen

Adm. direktør, Boulders ApS

Jeg kunne ikke have løst det her. Uanset hvor mange banker, jeg havde rendt rundt og spurgt. Det var først, da jeg begyndte at snakke med Jeppe hos kompasbank, at jeg oplevede en bank, som interesserede sig for selve forretningen og mig.

Mads Mortensen

Indehaver, Byens Auto

Vi har med vores lån i kompasbank fået et likviditetsberedskab, der gør det muligt for os at indkøbe større varepartier og opnå mængderabat, hvilket giver os en større avance i et konkurrencepræget marked. Det er fuldstændig afgørende for, at vi kan følge med digitaliseringsbølgen og føre vores vækstambitioner ud i livet.

Søren Mejer

CEO og stifter, Vikings Tech

Nu er vi nået til et sted, hvor der er behov for ekstra kapital til at få et bedre take-off. Og det viste sig, at kompasbank passede perfekt ind. De er fokuserede på SMV'er og på at give finansiering, som blev bygget ovenpå den bankfinansiering, jeg havde i forvejen.

Palle Ejlskov

Direktør og stifter, Ejlskov A/S

Vores rådgiver Patrick kom ud til os i Ballerup. Han mødte op velforberedt med stor indsigt i vores forretning. Han stillede de rigtige spørgsmål og rådgav os fra dag ét. Efter mødet gik der kun to uger før, at lånet blev udbetalt, og efterfølgende ringede Patrick til os for at høre, om alt var som det skulle være. Jeg har ikke oplevet lignede kvalitet, hastighed og proaktivitet andre steder.

Claus Sørensen

Økonomichef, Fitness & Healthcare Group

Vores revisor mødtes med en ny bank, vi ikke havde hørt om før, der hed kompasbank og fremlagde vores case. Der var vanvittig god kemi fra starten, og det blev hurtigt et fælles projekt om at komme i mål med den her. Og det synes jeg egentligt indkapsler hele essensen i vores samarbejde med kompasbank. Det er et samarbejde frem for et traditionelt bank-kunde-forhold.

Henrik Obel

Direktør og medejer, FirmagaverOnline A/S

Udover at få dækket vores finansieringsbehov, så havde vi en virkelig god snak med Patrick, vores rådgiver fra kompasbank. Han forstod vores forretning og stillede nogle meget relevante spørgsmål, som vi ikke har fået før. Han bidrog med konkret rådgivning om, hvordan vi kunne løfte vores virksomhed til et nyt niveau, og fik uden tvivl skubbet os i den rigtige retning.

Christoffer Hartung Roslyng

Medstifter, Neglefeber.dk

Et landsdækkende netværk 
af lokale erhvervsrådgivere | kompasbank

Vores erfarne team dækker hele landet

Vores team af lokale rådgivere møder dig ude i din virksomhed. Det gør de for at servicere dig på den bedst mulige måde og spare din tid. Og fordi vi skaber de bedste resultater, når vi gør tingene sammen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om de seneste nyheder, tips og produkter fra kompasbank, som kan inspirere og hjælpe dig med at drive din forretning mere effektivt eller sikre dig en god rente på din private opsparing.