job & karriere

Vær med til at skabe en datadrevet bank, der kan være den motor for erhvervslivet, som virksomhederne fortjener. Hvis du brænder for at hjælpe dine kunder med at tjene penge, hvis du mener, at finansielle produkter burde være billigere, mere effektive og fleksible, og hvis du forstår, hvornår og hvordan finansiel teknologi kan forandre et samfund, så bliv en del af holdet i kompasbank.

Ledige stillinger

senior software engineer

Are you driven by building stable and scalable solutions in the cloud? Does it motivate you to automate processes? Then you might be the Senior Software engineer we are looking for.

Senior data engineer

Are you an experienced data engineer looking for new challenges? And does it motivate you to work in cross-functional teams to truly understand the needs of the business? Read on!

Erhvervskundechef til Region Hovedstaden

Er du klar på at rådgive Hovedstadends SMV'er og finde løsninger, så de kan indfri deres fulde potentiale? Så er du den erhvervskundechef, som vi leder efter.

Erhvervskundechef til Fyn & Midtjylland

Ønsker du at bringe din forretningsforståelse i spil og proaktivt tage kontakt til vores kunder? Så er du den erhvervskundechef, som vi leder efter til at udvikle kundeportefølje på Fyn og i Midtjylland.

Student til Marketplace

Har du interesse i at være med til at opbygge nye digitale forretningsområder og udvikle koncepter fra start? Og er du analytisk og god til at omsætte data til brugbare indsigter? Så har vi det helt rette studiejob til dig.

Data scientist

Are you ready to use your data expertise to make life easier for our customers? Then you should definitely read on as we are looking for a data scientist who wants to work with machine learning and data insights to improve banking services.

Bliv en del af holdet i kompasbank

Søg uopfordret og skab din egen stilling

Vi er interesserede i kompetente profiler indenfor finans, salg og udvikling/IT arkitektur.

Send en mail til job@kompasbank.dk.

Læs vores Privacy Notice.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om de seneste nyheder, tips og produkter fra kompasbank, som kan inspirere og hjælpe dig med at drive din forretning mere effektivt eller sikre dig en god rente på din private opsparing.