Danmarks nye erhvervsbank

I Danmark står små og mellemstore virksomheder for størstedelen af væksten og nye arbejdspladser, men alligevel har de ikke tilstrækkelig adgang til finansiering. Det laver vi om på nu med kompasbank. Vi er en dedikeret erhvervsbank, og vi har ingen omkostningstunge filialer eller unødvendigt bureaukrati. Vi har tid til dig og din virksomhed, og privatkunder kan få en opsparingskonto med god rente. Helt enkelt.

Danmark kort
Privat

Få god rente og hjælp væksten i Danmark

Når du sparer op hos os, er du med til at arbejde for væksten i Danmarks små og mellemstore virksomheder. Med en opsparing i kompasbank gør du det nemlig muligt for os at tilbyde små og mellemstore danske virksomheder attraktive erhvervslån. Din opsparing er naturligvis dækket af garantiformuen op til ca. 750.000 kr.

Kompasbank

En bank som den burde være

Vores formål er helt enkelt. At formidle penge fra dem med overskudslikviditet til dem der har et lånebehov. Vores specifikke rolle som bank er at agere navigatør for virksomhederne i en verden med meget larm, mange muligheder og uopdagede potentialer. At være et slags kompas…

Erhverv

Finansiering målrettet dine ambitioner

Vi er sat i verden for at servicere små og mellemstore virksomheder med individuel tilpasset finansiering, personlig rådgivning og hurtig behandlingstid. Skal du eksempelvis udvide produktionen, udskifte maskiner, materiel eller køretøjer, renovere eller købe ejendom, så kontakt os. Vi er klar til at tale om din virksomheds finansieringsbehov og rådgive om den bedste finansieringsstruktur.

Væksten i Danmark er afhængig af de små og mellemstore virksomheder

Vi servicerer de små og mellemstore virksomheder, som hver især er kendetegnet ved at have færre end 250 ansatte, men som tilsammen beskæftiger over 1 mio. fuldtidsansatte.

Kilde: Eurostat

I 2021 arbejder der

1.158.893

fuldtidsansatte i små og mellemstore virksomheder i Danmark

Svarende til

64%

af beskæftigelsen

En ny, enkel og gennemskuelig bank

Vi vil gerne tilbyde danskerne en ny bank, der er enkel og gennemskuelig. En bank, der gør tingene på en ny måde til alles fordel. En bank, der er bygget på cutting edge teknologi og kan tilbyde små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering og privatkunder gode renter på opsparingen.

Danmark kort

Der er over

225.000

små og mellemstore virksomheder i Danmark

Vores erfarne team dækker hele landet

Vores team af lokale rådgivere møder dig ude i din virksomhed. Det gør de for at servicere dig på den bedst mulige måde og spare din tid. Og fordi vi skaber de bedste resultater, når vi gør tingene sammen.