Tilbage til nyheder og presse

pressemeddelelser

Erhvervsbank opruster med tre nye erhvervskundechefer

07. september 2021

Danmarks nye erhvervsbank, kompasbank, har fået en god start og opruster med tre nye erhvervskundechefer hentet fra Danske Bank og Spar Nord. De tre nye erhvervskundechefer skal rådgive bankens kunder i henholdsvis Syddanmark, Midtjylland og Storkøbenhavn.

kompasbank, som har fokus på at gøre det lettere for de danske små og mellemstore virksomheder at få adgang til finansiering, er blevet godt modtaget af markedet og henter Andreas Rasmussen og David Holm Egebro fra Danske Bank Erhverv i henholdsvis Kolding og København, mens Kenneth Bertelsen kommer fra Spar Nords erhvervsafdeling i Herning.

Den nye digitale erhvervsbank tilbyder lån mellem DKK 0,5-10 millioner til SMV-segmentet og løser de udfordringer, som små og mellemstore virksomheder har med at skaffe erhvervslån til anlægsinvesteringer og andre vækstinitiativer.

“Vi er gået til virksomhederne med et meget skarpt fokus på at give dem skræddersyede finansieringsløsninger på deres præmisser, og det er tydeligt at mærke, at den fleksibilitet, vi tilbyder i rådgivningen, har man ikke været vant til derude. For at kunne følge med efterspørgslen udvider vi derfor vores team med tre erhvervskundechefer med masser af drive, kreativitet og kundefokus,” siger Founder & co-CEO i kompasbank Michael Hurup Andersen og fortsætter:

“Som digital bank har vi ikke filialer og tunge, langsomme systemer. Det giver os frihed til at prioritere lokal tilstedeværelse og hurtig levering. Vores erhvervskundechefer besøger altid virksomhederne der, hvor de er – uanset om det er Gedser eller Skagen. Det sparer vores kunder for transporttid og giver hurtigere behandlingstid, samtidigt som virksomhederne får mulighed for at fremvise lige netop det, de brænder for.”

Andreas Rasmussen (45 år), er pr. 1. september ansat som erhvervskundechef for Syddanmark hos kompasbank. Andreas kommer med mere end 16 års erfaring fra lignende stillinger hos Danske Bank og har i en periode også været erhvervskundechef i Realkredit Danmark. Andreas har en HD i Regnskab og Økonomistyring fra Copenhagen Business School.

David Holm Egebro (30 år), er pr. 1. september ansat som erhvervskundechef med ansvar for Storkøbenhavn hos kompasbank. David kommer senest fra en stilling som erhvervsrådgiver hos Danske Bank og har en HD i Finansiering fra Copenhagen Business School.

Kenneth Bertelsen (32 år), er pr. 10. august ansat som erhvervskundechef med ansvar for Midt -og Vestjylland hos kompasbank. Kenneth kommer senest fra en stilling som erhvervsrådgiver hos Spar Nord, og har tidligere været storkunderådgiver og erhvervskundechef hos hhv. Nykredit og Ringkjøbing Landbobank. Kenneth har en HD i Finansiering fra Aarhus Universitet samt en HD i Regnskab og Økonomistyring fra samme sted.

De tre nye erhvervskundechefer får ansvaret for at kreditvurdere, rådgive og opbygge egen kundeportefølje af små- og mellemstore virksomheder, der søger lån i størrelsesordenen DKK 0,5-10 mio.

For yderligere information kontakt venligst

Kasper Kankelborg
Head of Communication & Marketing
kasper@kompasbank.dk
+45 26 13 57 71