Tilbage til nyheder og presse

pressemeddelelser

kompasbank går i luften med ny digital SMV-platform

05. september 2022

Danmarks nye erhvervsbank, kompasbank, vil gøre det lettere for små og mellemstore virksomheder at digitalisere deres forretning og reducere den daglige rapporterings- og administrationsbyrde. Derfor lancerer den fremadstormende fintech-bank en digital markedsplads – kompasbank navigator – der giver overblik over og adgang til en lang række digitale partnere inden for HR, salg & marketing, bæredygtighed, risikostyring, administration og økonomi. 

Danske SMV’er får nu en dedikeret markedsplads med en lang række digitale løsninger, der kan udvikle deres forretning og lette dagligdagen. Danmarks nye erhvervsbank, kompasbank, er netop gået i luften med kompasbank navigator, og de tusinder virksomhedsejere og -ledere, som de seneste måneder har skrevet sig op, har nu adgang til den digitale platform.

”kompasbank navigator er en digital partner i lommeformat fyldt med stærke løsninger, der kan understøtte små og mellemstore virksomheders forretningsudvikling. Med navigator får man både overblik over og indblik i de mange digitale tjenester og services, der findes derude,” siger stifter og co-CEO i kompasbank, Michael Hurup Andersen og uddyber:

“Det er vores ambition, at vi med navigator ikke kun kan hjælpe de danske virksomheder med at komme videre med digitaliseringen af deres forretning, men også kan guide dem til at vælge de rette løsninger fra den digitale toolbox på det rette tidspunkt i den rigtige rækkefølge – og hvis det skulle blive nødvendigt også med den rette tech-support.”

Find dit match på navigator
Som digital vejviser hjælper og inspirerer kompasbank navigator virksomhederne med at finde netop de digitale produkter og services, der kan effektivisere administration og  driftsopgaver, der ikke direkte understøtter virksomhedens kerneforretning.

“kompasbank er sat i verden for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at forløse deres fulde potentiale. Det gør vi som bank ved at tilbyde lettere og hurtigere adgang til finansiering og kapital. Med navigator er det løsninger fra den digitale toolbox inden for alt fra administration, rapportering og jura til salg og marketing, som kan hjælpe virksomhedsejerne og -lederne med at frigøre væsentlige mængder af tid, så der er mere tid til at fokusere på det, lederen vurderer giver mest værdi i en given periode,” siger Michael Hurup Andersen.

kompasbank navigator tilbyder til at starte med knap 40 løsninger fordelt på 6 kategorier; HR, salg & marketing, bæredygtighed, risikostyring, administration og økonomi. Og første gang man besøger platformen, er det oplagt at tage ”Find dit match”-testen, som matcher din virksomhed med en række relevante løsninger på basis af dine og din virksomheds behov. 

kompasbank har oplevet stor interesse fra potentielle partnere, som ønsker at blive en

del af navigator og dermed opnå bred og troværdig eksponering over for beslutningstagere i små og mellemstore virksomheder. Og ofte tilbyder kompasbanks partnere virksomhederne rabat, hvis man tilmelder sig løsningerne via navigator.

Populært koncept
kompasbank har, siden erhvervsbanken åbnede sidste år, oplevet en hastigt voksende popularitet blandt de danske SMV’er, som har taget godt imod kompasbanks koncept om at give SMV’erne bedre adgang til finansiering og kapital. 

”Vi har oplevet en meget stor opbakning fra både investorer og kunder, og med over en halv milliard kroner i udlån til danske virksomheder har vi i år taget et kvantespring sammenlignet med sidste efterår. Med lanceringen af kompasbank navigator tager vi nu et nyt stort skridt på vores rejse mod ikke blot at blive den foretrukne bank for danske SMV’er, men også en værdifuld og troværdig partner på den digitale rejse, de fleste er i gang med,” siger Michael Hurup Andersen fra kompasbank.

Mange flere partnere end de nuværende knap 40  vil efter planen komme til hen ad vejen, ligesom kompasbank navigator vil blive udbygget med flere funktionaliteter og mere viden, der kan hjælpe den digitale transformation yderligere på vej hos danske SMV’er. Alle kan tilmelde sig navigator, som i første omgang er gået i luften i en beta-version.  Det er ganske gratis, og man behøver ikke være kunde i kompasbank.

“Vi glæder os vildt meget til at byde brugere ombord på navigator – og til at tage imod feedback omkring alt det, der ikke spiller 100 procent fra start, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre,” lyder det fra stifter og co-CEO Michael Hurup Andersen.

For yderligere information kontakt venligst

Kasper Kankelborg
Head of Communication & Marketing
kasper@kompasbank.dk
+45 26 13 57 71