Tilbage til nyheder og presse

pressemeddelelser

kompasbank henter erfaren erhvervskundechef til Nord- og Vestsjælland

23. september 2022

Birgitta Dyrvig Gottschalksen, 55, tiltrådte pr 1. august 2022 som erhvervskundechef i kompasbank, Danmarks nye  erhvervsbank, der er specialiseret i finansiering til små og mellemstore virksomheder.

I den nye rolle bliver Birgitta Dyrvig Gottschalken en del af bankens voksende team af erhvervskundechefer. Sammen med teamet skal hun være med til at indfri bankens ambition om at gøre det lettere for små og mellemstore virksomheder at få adgang til kapital.

Birgitta Dyrvig Gottschalkens får ansvar for bankens kunder i Nordsjælland, som hun ser frem til at besøge og rådgive om, hvordan de bedst muligt kan opnå deres fulde potentiale sammen med kompasbank.

Hun har flere end 30 års erfaring med rådgivning af erhvervskunder fra blandt andet Danske Bank, Jyske Bank og Nykredit. Hun er uddannet bankassistent og har desuden en HD i finansiering fra Copenhagen Business School. 

Birgitta Dyrvig Gottschalksen bor i Rungsted med sin mand og datter, hvor de sammen nyder at bruge tid i naturen, når tiden tillader det. 

For yderligere information kontakt venligst

Kasper Kankelborg
Head of Communication & Marketing
kasper@kompasbank.dk
+45 26 13 57 71