Tilbage til nyheder og presse

pressemeddelelser

kompasbank navigator vokser: 10 nye partnere på platformen

28. oktober 2022

Der er fuld fart over udviklingen af kompasbanks nye digitale markedsplads, som gør det lettere for små og mellemstore virksomheder at digitalisere deres forretning og reducere den daglige administrationsbyrde.

kompasbank navigator gik i luften den 1. september 2022, og siden lanceringen er det gået stærkt med udviklingen af den digitale SMV-markedsplads, som giver overblik over og adgang til en lang række digitale partnere inden for blandt andet HR, salg & marketing, bæredygtighed, risikostyring, administration og økonomi.

“Vi er meget tilfredse med den store opbakning, der har været til vores nye markedsplads. Vi har fået utrolig god respons på de muligheder, som navigator åbner for de virksomheder, der ikke har dedikerede afdelinger eller specialistroller til alle administrative funktioner,” siger Espen Molin, Head of Marketplace hos kompasbank og fortsætter:

“De sidste to måneder har vi arbejdet på at gøre værditilbuddet på platformen endnu bedre. Vi har blandt andet onboardet 10 nye partnere, så vi dækker efterhånden alle de behov en SMV har for at kunne drive sin forretning så effektivt og så smart som muligt.” 

De 10 nye partnere er MakesYouLocal, Nextt Management, Boardplace, nimble, Seluxit, Walor, Progreso, Play Your Talent, Iddas og Because.

Læs mere om vores nye partnere og opret en gratis profil, så du kan få gavn af de mange løsninger og tilbud på kompasbank navigator.

GÅ TIL KOMPASBANK NAVIGATOR

For yderligere information kontakt venligst

Kasper Kankelborg
Head of Communication & Marketing
kasper@kompasbank.dk
+45 26 13 57 71