“Vi ville have hjertet og passionen med 100 procent i vores arbejdsliv.”

Sådan lyder det beslutsomt fra ægteparret Charlotte og Henrik Obel, der i marts i år også slog pjalterne sammen professionelt efter hver især at have arbejdet for andre i gennem mere end 20 år i detailbranchen.

“Vi har to vidt forskellige kompetencer, men når man sætter dem sammen, så går det op i en højere enhed i forhold til at skulle drive en virksomhed fremad,” siger Charlotte Obel.

Parret bor nord for Aarhus og driver i dag sammen virksomheden FirmagaverOnline – en online webshop hvorfra virksomheder kan købe gaver i form af specialiteter, brugskunst og delikatesser. Drømmen om at drive en virksomhed sammen har fulgt parret gennem de sidste mange år, og da muligheden for at overtage FirmagaverOnline bød sig, slog de til.

“Vi har været aktive de sidste to år med at finde og opsøge den rigtige virksomhed, der passede til os. Det skulle være noget, som vi var passionerede for,” forklarer Henrik Obel.

Men passionen for vin og chokolade var desværre ikke drivkraft nok i sig selv, og Henrik og Charlotte måtte afsøge flere muligheder for at skaffe den rette finansiering for at kunne overtage FirmagaverOnline. Efter at have løbet hovedet mod muren hos flere andre banker, kom parret i dialog med kompasbank, som kunne se mulighederne og hjalp eventyret i gang.

Vi håber, at I har lyst til at se med og lade jer inspirere af Henrik og Charlottes fortælling om, hvordan kvalitet og service er nøglen til at forløse det fulde potentiale hos FirmagaverOnline.

For yderligere information kontakt venligst

Kasper Kankelborg

Head of Communication & Marketing

kasper@kompasbank.dk

+45 26 13 57 71

Du kan også læse om